Skip to main content

Store kor

Store kor-ringbind udtaler: Dét lyder dejligt!

Jeg tror faktisk, han købte 40 forrige uge, så det er ikke os alle sammen, der har fået lov at komme ud af kassen endnu. Men for os der er kommet i gang, kan jeg bare sige dig, at det er rigtig hyggeligt! Det gør lige onsdag aften til noget helt specielt: når vores kasse bliver båret op i mødelokale 2, så begynder vi at glæde os til at mærke de varme hænder, der tager os op og holder ved os et par timer. Og når der så også kommer flere og flere nodesider i, føler man sig virkelig som noget ved musikken! Og når de så begynder at synge ….. jeg siger dig, dét lyder dejligt. Der er bare lige det der med, at når der kommer en ny nodeside, der skal sættes ind, så åbner og lukker de ringene så hårdt, at det giver et helt ryk i os alle sammen.
Ham den nye korleder sagde, at der er plads til flere i koret, og hvis der ikke er nok af os ringbind, så køber han bare nogle flere.

Og det kunne da være sjovt, hvis vi blev rigtig mange, der mødtes for at synge onsdag aften 19.00 – 21.00. Og heldigvis får vi også en pause til øveaftenerne, for de skal have kaffe og kage, og det er sådan set meget rart liiige at få lov at tage en slapper på stolen imens.
Nå, jeg må tilbage i kassen i den kedelig reol i kælderen ….. – bare det snart er onsdag!

Alle er velkomne i Nykøbing Kirkes Store kor! Vi øver onsdage fra kl. 19.00-21.00. Kontakt korleder Torben Kjær for yderligere information, tlf. 23 98 60 36 eller mail tak@km.dk

Kirkens store kor er et frivilligt, ulønnet blandet kor, som har til opgave at medvirke ved gudstjenester i kirken som afløser for og supplement til kirkekoret.

Koret øver hver onsdag aften kl. 19.00 – 21.00 i kirkecenteret.

Vores repertoire er meget blandet, og der er altid ny musik at lære om onsdagen fra Højskolesangbogen, Salmebogen eller måske noget helt nyskrevet. Vi tager os god tid til pausen, så vi kan få snakket og hygget – det er vigtigt!
Der er altid plads til nye korsangere, så har du lyst til at være med, så tag kontakt til:

korets dirigent, kirkemusiker
Torben Kjær (tak@km.dk eller 2398 6036)