Koncerter

Tirsdag den 4. juni kl. 19.30

Den danske sang er en ….?

Callunakoret undersøger, hvad en dansk sang egentlig er med et program bestående af nye og gamle sange i a capella-arrangementer.

Danskerne har en helt unik skat, en skat bestående af sange om os selv, vores land og vores traditioner. Det er en gammel skat, men den er ikke kun gammel, for der kommer jævnligt nye sange til. Når der kommer en ny Højskolesangbog, bliver der fokuseret helt specielt på skatten. Vi diskuterer, hvorfor den og den sang er røget ud, og hvorfor den eller den er kommet med; der afprøves og vurderes.

Callunakoret præsenterer i sit koncertprogram en række gamle såvel som nye danske sange, og mellem sangene præsenteres nogle af de overvejelser, der ligger til grund for valget af sangene.
Koret ledes Torben Aas Kjær, kirkemusiker ved Nykøbing Kirke.

Koncerter

Torsdag den 4. juli kl. 19.30

Orgelkoncert med ung international stjerneorganist

Den meget talentfulde kun 25 årige organist Alexander Patrushin spiller koncert i Nykøbing Mors kirke. Han fungerer til dagligt som organist i Leipzig. Alexander har fået flere internationale priser, lavet indspilninger og været solist med tyske symfoniorkestre. Vi glæder os til en aften med smuk musik i kirkerummet.