Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Odd Fellow logens julekoncert – OBS! kl. 19.00

13. december 2023 kl. 19:0022:00

Velkommen til den traditionsrige julekoncert med dygtige sangere og musikere fra Mors.

Fri entré
Indsamling til Skjult Nød

Om Skjult Nød

Skjult Nød er en mangeårig tradition, som begyndte i Nykøbing Mors Sogn men nu er bredt ud til hele Mors. I begyndelsen var det sognepræsten som hjalp Fru Hansen med træsko til børnene eller en vinterfrakke, når den gamle var tyndslidt efter at være brugt af storesøskende.

De sidste mange år har Foreningen Skjult Nød delt mad og godter ud lige før jul til de mange, som har svært ved at få pengene til at slå til.

Igen i år har vi modtaget mange ansøgninger – og vi ved, der kommer flere. Mange trækker det til sidste øjeblik i håb om, at de selv kan finde penge.

Foreningen Skjult Nød håber, at vi igen i år kan hjælpe borgere på hele øen, så børn og voksne kan få en god jul. Vi er taknemmelige for hver en krone – og har brug for mange kroner, for at kunne hjælpe alle ansøgere.

På forhånd TAK!

Foreningen Skjult Nød har til formål at yde økonomisk hjælp til værdigt trængende borgere med bopæl i Morsø Provsti. Der indsamles midler bl.a. gennem den traditionsrige julekoncert i samarbejde med Odd Fellow Logen. Støtten ydes primært som julehjælp.

Skjult Nød – Bidrag kan indbetales på foreningens bankkonto nr. 8122 7708882 og via Mobile Pay 729589

Detaljer

Dato:
13. december 2023
Tidspunkt:
19:00 — 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Nykøbing Mors Kirke
Kirketorvet 3
Nykøbing Mors,
+ Google Maps