Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert – Harboe/Dal

14. marts kl. 19:3021:30

Salmer og sange fra hospice og hverdag

Salmeskaberne Marianne Harboe og Hans Dal skriver om livet, som “med døden gødes” .

“Skriv en salme!” Så klart kan en opfordring lyde til en, man ved kan gøre det – og fortsættelsen “så laver jeg en melodi” blev en invitation til et langt samarbejde om sange og salmer mellem Hans Dal og hans hustru, Marianne Harboe. Første salmesamling udkom i 2006, og flere er kommet til siden.

Marianne Harboe betragter sine tekster som bøn, og bøn bliver, når den ledsages af musik, til salme; bøn kan være som et nødblus i fortvivlelsen og et festfyrværkeri af taknemmelighed. Med Hans Dals lange erfaring som komponist, bliver salmerne så til enten fællessalmer eller mere solistiske salmer. Og at Hans kan skabe gode melodier, blev hele landet klar over, da julekalenderen om Nissebanden løb over skærmen med Hans Dals sange og musik – og med ham i rollen som Agent A38.

Salmeparret har mange års erfaring med at holde kirkekoncerter i både ind- og udland. Turen her til Mors er for Hans Dal en tur hjem til gamle slægtsegne, til kendte steder og gamle bekendtskaber og familie. En egn med minder om en lang historie af levet liv – i fortvivlelse og taknemmelighed.

Koncerten i Nykøbing Kirke er torsdag d. 14. marts kl. 19.30, og der er gratis adgang.

Detaljer

Dato:
14. marts
Tidspunkt:
19:30 — 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Nykøbing Mors Kirke
Kirketorvet 3
Nykøbing Mors,
+ Google Maps