Udstillinger

Udstillinger

Kirkecenteret har løbende forskellige udstillinger.
Alle er velkomne til at komme i kirkecenteret og se udstillingen i kirkekontorets åbningstid eller efter særlig aftale.

Kirkekontoret er åbent alle hverdage kl. 9 - 13, torsdag tillige kl. 15 -17

Simon Aaen´s arbejdsområde som billedkunstner er Troen og Naturen.

Han har udsmykket flere kirker og en lang række sognegårde.
Hans værker er solidt gennemarbejdet og udstråler en stor indleven i naturens stærke udtryk.
Maleteknikken med de mange lag maling, giver værkerne en opleves af at være i konstant bevægelse og samtidig indbydes til ro og fordybelse.
Udtrykket balancerer mellem det konkrete og det abstrakte, altså det Sete og det Usete.
Man bliver som beskuer trukket ind i kunstnerens billedunivers og får lyst til at bruge sin egen fantasi og fordybe sig i værkerne.
I de religiøse motiver er der plads til både tro og tvivl, men altid med en sikker forankring i den Teologiske og Kunsthistoriske tradition.

Kunstudstilling

Udstilling 07.10.2020 - 30.11.2020

Kunstudstilling med Billedkunstner Simon Aaen

"Naturens skønhed trækker himmelen ned til os!"