Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sogneaften

30. oktober kl. 19:3021:30

Sogneaften med Ivar Brændgaard

”Værdier, der ikke kan måles eller vejes eller købes for penge”
Regering efter regering sætter kampen for større materiel velstand øverst på dagsordenen. Det jager vort samfund efter. Men det koster. Større arbejdspres, mere stress. Og det fører til en evig lykkejagt. Mange mennesker bliver ulykkelige, når de ikke når deres drømmes mål, men bliver slået ud af kurs af uheld, sygdom og ulykker. Kristendommens svar er, at der findes andre værdier at kæmpe for. Det er tilmed helt gratis værdier, der kan give mening og glæde i tilværelsen.
Disse værdier sætter et andet fortegn for det liv, der skal stræbes efter og for de forventninger, der kan stilles. Det er dem, der skal bære, når sygdom og død trænger sig på.
Ivar Brændgaard giver markante bud på de kristne værdier, der kan bære i både medgang og modgang. Der øses af et levet livs erfaringer og der gives eksempelfortællinger, der har mulighed for at fæste sig i hukommelsen.
Ivar Brændgaard, Sprogofficer, uddannet cand.theol., forstander for Haslev udvidede Højskole 1980-88, direktør for TV MIDTVEST 1988 – 2016. Vikarpræst i 10 forskellige sogne 2017 – 2021. Formand for Kristeligt Dagblads bestyrelse 2013 – 2020.

Entré inkl. kaffe og brød: 30 kr.

Detaljer

Dato:
30. oktober
Tidspunkt:
19:30 — 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Nykøbing Mors Kirkecenter
Kirkegade 2
Nykøbing Mors, 7900
+ Google Maps