Nykobing Mørs Kirke starter nyt voksenkor. Koret vil fungere sideløbende med det nuværende ungdomskor, som virker i Kirken. Det er forventningen, at koret skal medvirke ved enkelte Højmesser og andre handlinger i kirken. Evt. ved sommersang o. lign. For at starte vil vi gene høre jeres mening om, hvordan vi skal gøre det. Derfor vil vi gene indbyde til informations- og diskussionsaften onsdag den 22.06.22, kl 19.00.

Vi vil den aften synge en sang. Snakke, diskutere vigtigheden af sangen i forbindelse med højmesser og vi skal også gennemgå formålet med koret, og hvad den enkelte ønsker at få ud af det.

Hvorfor gør vi det? Fordi vi godt kan lide at der er sang blandt os. I kirken, i sognet, overalt. Og vi ved at vi alle gerne vil synge. Ogsa under gudstjenester. Nogle af jer har nok bemærket, at det en gang imellem er vanskeligt for det nuværende kor at synge kirken op. Lad os prove at hjælpe dem. Så hjælpes vi ad med at finde en måde at lave kor på. Vi forventer at aftenen vil slutte ca. kl 21.00. Menighedsrådet er værter ved kaffe/drikke og et stykke kage. Vi glader os til at se rigtig mange af jer.

I må gerne ringe til en af nedenstående eller Kirkekontoret (tIf. 97 72 05 30) og
sige at I kommer (af hensyn til kaffen). Glemmer I det, så bare kom.

Mange hilsner

Anne Mette Schrader, tlf. 60 83 24 32