Torsdagssamvær

Torsdagssamvær

Den første torsdag i måneden mødes vi i kirkecenteret kl. 14.30 til en hyggelig, oplysende og sjov eftermiddag.

Programmet for torsdagssamvær er varieret med alt fra julehygge til foredrag og sangeftermiddage - så der er noget for enhver smag.

Alle er velkomne!

Torsdagssamvær 2018-2019

Torsdag d. 6. september

"Sallingsundbroen 40 år" Historiker Maria Breddam er projektansat ved Dueholm Museum i anledning af 40 året for Sallingsundbroens indvielse. Hun vil fortælle os om broens tilblivelse og historie.

Torsdag d. 4. oktober

"Mit liv som præst" Tidligere sognepræst i Sydvestmors Pastorat, Anne Holck, vil fortælle om sine 25 år som præst på Sydmors.

Torsdag d. 15. november

"Salmebogen – smuk og ikonisk skat" Sognepræst Peter Noer og hustru Bettina Noer vil fortælle os om deres store samling af salmebøger, der er Danmarks største private samling af tidligere salmebøger.

Torsdag d. 6. december

Julehygge m/pakkespil. Medbring en pakke á ca. 20 kr.

Torsdag d. 10. januar

"Libanon – fortid, nutid og fremtid" Sognepræst i Hurup, Helligsø, Gettrup Ruth Folmersen tager os med på en rejse til Libanon

Torsdag d. 7. februar

"Storm P og evangeliet" De fleste kender sikkert Storm P´s vagabonder og hans klovne. Men at Storm P også var både samfundsrevsende og havde en religiøs side, er måske knap så kendt. Domprovst Niels Christian Kobbelgaard vil belyse disse områder og måske gøre os klogere! For når man har med Storm P at gøre, er det ikke så ligetil at finde system i galskaben.

Torsdag d. 7. marts

"Mit kæreste eje..." Vi får besøg af personer fra lokalområdet, der alle vil fortælle en personlig historie om deres allerkæreste eje.

Torsdag d. 4. april

"Sangeftermiddag" Vi får besøg af organist Conny Cold Laursen. Vi skal synge og høre gode historier