Torsdagssamvær

Torsdagssamvær

Den første torsdag i måneden mødes vi i kirkecenteret kl. 14.30 til en hyggelig, oplysende og sjov eftermiddag.

Programmet for torsdagssamvær er varieret med alt fra julehygge til foredrag og sangeftermiddage - så der er noget for enhver smag.

Alle er velkomne!

Torsdagssamvær 2019-2020

5/9: Anne Røndal
Foredrag med Anne Røndal, sognepræst I Rødding, Lem, Lihme og Vejby sogne. Emnet er: “Hjemmelavede historier om kærlighed og andre væsentlige emner”

3/10: Fotovognen
Kom til et morsomt foredrag med “FOTOVOGNEN” - Anders Bro og Vibeke Nipper, hvor de viser sjove klip fra de fire sæsoner og fortæller om, hvordan det er at køre rundt og besøge de aller mindste byer i det midt- og vestjyske.

7/11: Borgmester Hans Ejner Bertelsen
Vi får besøg af Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen. Han vil fortælle om en ny dagligdag med nye opgaver og udfordringer.

5/12: Julehygge
Vi hygger med kaffe, æbleskiver og godter.
Vi synger de dejlige julesange og mon ikke vi skal høre en god julehistorie.

9/1: Leif Kristiansen
Vi får besøg af Leif Kristiansen, tidligere chefredaktør på Morsø Folkeblad. Han vil fortælle sjove anekdoter om sit arbejdsliv på avisen.

6/2: “Det glemmer jeg aldrig”

Personer fra området, vil dele erindringer og fortælle om en oplevelse, en person, et minde eller andet, som de aldrig vil glemme.
Navnene offentliggøres senere.

5/3: Anne Mette Schrader
Anne Mette Schrader er formand for Morsø
U-landsforening. Hun vil fortælle om arbejdet og relationen til venskabsbyen Bukoba i Tanzania.

2/4: Sangeftermiddag
Kom til en skøn eftermiddag, hvor vi får besøg af den lokale musiker Gerhard Mark, der vil spille for os. Vi skal selvfølgelig også synge sammen med Gerhard.

Alle gange kl. 14.30
Pris: 25 kr. inkl. kaffe og brød

Har du forslag til en hyggelig eftermiddag, så henvend dig til en af kirkens præster, eller send en mail på avms@km.dk