Minikonfirmander

Minikonfirmand

Når man går i 3. klasse har man mulighed for at gå til minikonfirmandundervisning.

Der kommer informationsbrev ud til alle eleverne på MC Holmsskole inden opstart.

I minikonfirmandundervisningen hører man om, hvad der sker i kirken og man hører mange af de gode historier fra Bibelen. Hver gang vil vi lege en leg eller lave en aktivitet, som skal være med til at illustrere det, vi har hørt i fortællingerne. Vi skal også synge og gå på opdagelse i kirken og på kirkegården.

Hver gang bliver der serveret lidt mad og drikke inden vi går i gang med undervisningen.

Forløbet er 6 gange á 1½ times varighed.

Undervisningen varetages af sognemedhjælper Anita Munkholm Sørensen og præst Astrid Glargaard.

Minikonfirmand efterår 2018

I efteråret 2018 tilbyder vi undervisningen til alle i 3a og 3b fra M. C. Holms skole.

Første gang er tirsdag d. 21. august kl. 14 - 15.30

Vi holder afslutning til Børnekirke tirsdag d. 2. oktober kl. 17.00